Goran Višnjić novi James Bond?

Goran Višnjić je jedan od najpoznatijih glumaca ne samo u Hrvatskoj nego i šire, a čija je bogata karijera započela nakon što se pojavio u Madoninom spotu „Power of Goodbye“. Posle tog spota njegova karijera je išla samo na bolje.

goran višnjić

Dugo vremena je glumio u seriji „ER“ gde je glumio doktora Kovača. Posle serije i nekoliko uloga u drugim filmovima kao što je „Elektra“ Goran će možda da bude novi Džejms Bond.

Vest još uvek nije zvanična, ali nagađa se kako bi Goran mogao da nasledi Danijela Krejga koji će još da snimi dva filma o slavnom agentu. Nakon Danijela Krejga vreme je za novog Bonda.

Iako vest još uvek nije zvanična, na forumima u Americi se mnogo priča o tome da li odgovara Višnjić ulozi slavnog agenta ili ne. Osim Gorana Višnjića spominje se i glumac Idris Elba koji bi bio prvi tamnoputi Bond u istoriji.

Autor: Sanja, Foto: Shutterstock

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*