Gorela kafana: Zvezde devedesetih napravile haos!

Sinoć je po prvi put u „Na vodi kafani“ bila žurka 90-te uživo. Najpopularniji predstavnici ovog pravca u muzici uspeli su da zaljuljaju kafanu u baukvalnom smisli te reči. Iako smo u kafanama navikli na kafanski, odnosno repertoar folk muzike, „Na vodi kafana“ ovoga puta napravila je iznenađenje za svoju publiku.

Oni su u četvrtak uveče umesto narodnjaka, publici napravili žurku devedesetih. Nataliji Trik FX, Husi Beat street, Ivanu Gavrilović i Bakiju B3 pošlo je za rukom da naprave odličnu žurku na vodi.

Zgodna Natalija pevala je mahom svoje hitove, ali i one koji nisu njeni a pripadaju tom vremenu. Publika je bila više nego oduševljena što posle dužeg vremena na sceni vidi Husu Beet street.

Na bini je jednog momenta nastao haos, jer su na njoj bili svi izvođači, kada su doslovce zaluljali kafanu. Publika je bila u transu. U prilog tome govori krcata kafana do jutarnjih sati.

Ova pobednička četvorka ponovo četvorka oprostila se od veselih posetilaca „Na vodi kafane“, obećavši da će se uskoto opet družiti.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected]

Komentiraj

*