Gospodar Vremena biografija

Gospodar Vremena je srpski freestyle reper koji se smatra jednim od najpoznatijih trolebujskih filozofa, a koji se obraća svima oko sebe tako što širi poruke o životu. Prema njemu se one odnose na svetlost i znanje.

gospodar vremena

Gospodar Vremena ili Dragan je reper koji želi da bude drugačiji od ostalih. Poznat je kao slobodni umetnik koji svojom pozitivnom energijom pokušava da prkosi svemu negativnom. On je reper Novog Beograda koji je polako postao legenda tog velikog grada jer ne postoji osoba koja za njega nije čula.

Neko je vreme bio autor emisije na radiju „Gospodar ljubavi“ koja se emtiovala od 2003. godine do 2005. Emisija je uvek počinjala u 22 sata, a tada je slušaocima rešavao ljubavne probleme.

Svojom spontanošću je mnogo doprineo emisiji „Extra Hit Dana“ gde je bio jedan od autora. Kao jedan od eksperata slušaocima je bio poznat kao Extra Kale stručnjak koji se razumije u sve i svašta. Gospodar Vremena je osoba koju možete da primetite svugde u Beogradu, a kojeg celo vreme prati pozitivna energija.

Ljudi su ga mogli sretati i na mnogim žurkama gde se puštala elektronska muzika, a jedna od njih je bila ona u Expo centru. Njegove pesme su: „Jedi sira“, „Moš ti to“, „Prva pesma“ sa albuma „Leba da se jede“…

Autor: Sanja, Foto: Printscreen

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*