Grci „pale“ Savu, Bege Fank „otvara“ leto!

Planetarno popularni grčki di džej duo Bang La Decks nastupiće u petak na poznatom prestoničkom splavu Shake N Shake. Njihovi hitovi „Kuedon“ i „Utopia“ pokorili su prethodnih godina Balkan, ali i dobar deo sveta, i postali su nezamenljiv deo plejlista ljubitelja haus muzike.

Shake

Producentski dvojac zbog prepoznatljivog haus stila sa primesama tradicionalne grčke muzike, privukao je pažnju i u Srbiji, a publika će imati jedinstvenu priliku da ih vidi i čuje. Oni će u petak 24. juna nastupiti na splavu Shake N Shake pola sata posle ponoći.

Grci najavljuju odličan provod, ulaz je slobodan dok je rezervacija obavezna. Odlična žurka očekuje goste ovog splava i u sredu takodje uz besplatan ulaz.

Kao i svake srede, pripremljena su brojna iznenađenja, a ritmove upotpuniće idejni tvorci projekta VATRA koji važi za pravi Rap & RnB Spektakl na ovim prostorima. Oni zajedno sa DJ Architectom opsedaju DJ pult.

S obzirom na to da ove srede „otvaramo“ leto i predajemo se u potpunosti svim čarima istog, Bege Fank će ove srede imati i lajv nastup, a kao motiv za novu žurku, inspiraciju smo našli u njegovoj pesmi „Leto u gradu“.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected]

Komentiraj

*