Grupa Feeling – za njima lude devojke

Novosadska grupa „Feeling“ objavila je i treći spot sa albuma „Ništa bez nas“ koji je nedavno izdala za City records. Reč je o naslovnoj numeri koja bi trebala da obori rekord njihovog hita „Nepozvana“ koji je na Youtube-u već dostigao više od 500.000 pregleda i to bez ikakve „hakerske“ intervencije.

Feeling Cover 3 option

Lider benda Spasoje Spale Ognjanović kaže da njima ne pada na pamet da se bave nameštaljkama, jer je smešno kada se vidi da neke naše zvezdice na Youtube-u navodno imaju veću popularnost od pravih svetskih megastarova.“ Naših poštenih 560.000 pregleda je vrednije od njihovih 10 miliona – kaže Spale i dodaje:

Svi znaju da pregledi na Youtube-u mogu da se kupe, ali to ne znači ništa. Popularnost ne možeš da kupiš. Grupa „Feeling“ je 10 godina gradila svoje ime, sada smo tek stigli do prvog albuma, ali ne kajemo se ni zbog čega. Prečice vas u životu često odvedu pogrešnim putem.

Momci iz benda svoju karijeru grade na nastupima po klubovima u Novom Sadu i Vojvodini, tokom leta često su gostovali u Crnoj Gori, ali sve više poziva stiže i iz ostalih delova Srbije i iz „pravog“ inostranstva.“Priznajem da nas je uspeh „Nepozvana“ malo zatekao nespremne, jer sad ne stižemo da odgovorimo na sve pozive za svirke“- objašnjava Spale.

Super je što smo „probili“ granice Vojvodine i sada je na nama da iskoristimo priliku koja nam se ukazala. Četvorica zgodnih Novosađana ne kriju da su devojke njihova najvernija publika i kažu da tako treba i da ostane. – Šta tu ima loše što nas vole devojke – smeje se Spale.

Pa, to je najveći kompliment za nas. Ženska publika je najvernija, ali i najzahjtevnija. Njih ne možeš da prevariđ „na foru“. Tačno znaju šta hoće i šta im se sviđa.

“Moram da priznam da je bilo svega – otkriva Spale. Devojke uglavnom žele da se slikaju sa nama, naprave neki selfi, dobiju poljubac u obraz i to je to. Ali ima i onih koje žele nešto više. Doturaju nam ceduljice sa brojevima telefona, lascivnim porukama, a posle jedne svirke u Crnoj Gori jedna devojka mi je poklonila svoje gaćice“.

A da li je tu bilo nečega, džentlmeni ne pričaju u javnosti. A mi to jesmo. Grupa „Feeling“ će, posle uspešme promocije albuma u Novom Sadu uskoro organizovati i promociju u Beogradu, na kojoj će predstaviti još jednu novu pesmu, ali i jedno iznenađenje koje će se sigurno svideti lepšem polu, njihovim najvernijim fanovima.

Autor: Goran, Foto: Privatna arhiva

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*