Grupa Zana se vraća na scenu sa novom pesmom!

Posle petogodišnje pauze, grupa Zana snimila je novi singl pod nazivom „Maco“. Dok su njihove kolege odmarale, Žika i Jelena bili su vredni, pa su uskršnje praznike iskoristili da ovu numeru i ekranizuju.

Zan2
Vesela i brojna ekipa predvođena iskusnim parom, provela je pet nezaboravnih dana u Italiji, a zahvaljujući Al Hamed produkciji i agenciji Viva travel, spot je sniman na nekoliko živopisnih lokacija u Veneciji, Veroni, Muranu…Zanimljivo je da se u spotu pojavljuju voditelji Boško Jakovljević i Ksenija Bujišić, ali i Žikina ćerka Tamara Živanović.Ove godine slavimo 35 godina rada, pa smo rešili da publiku obradujemo novim pesmama.

 

 

Pored numere Maco, u planu je još jedan singl. Sredinom septembra održaćemo koncert na Kalemegdanu, kome će prisustvovati sve četiri pevačice grupe i svi bivši članovi, otkriva Žika.

Iako su se poslednjih godina posvetili autorskom radu, članove grupe Zana pamtimo kao prve muzičare sa ovih prostora koji su još pre dve decenije spotove snimali na egzotičnim destinacijama kao što su Kuba, Brazil, Tajland.

Autor: Goran, Foto: Privatna arhiva

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected]

Komentiraj

*