“Happy fitness“ novogodišnji koktel

Novogodišnjem koktelu u “Happy fitnes“ studiju prisustvovale su mnoge zvanice medju kojima su bile i poznate ličnosti, domaćica večeri je bila instruktorka i spisateljica dve knjige o welnesu Bojana Matić.

Happy fitness

Medju njima našao se Bojan Bjelić koji sada promoviše svoj četvrti album po redu „prva rezerva“u izdanju city recordsa, sa njim se pojavila i Sonja Kocić pop pevačica koja će uskoro obradovati publiku novom pesmom „Žena sa Dedinja“.

Glumica koja se drugi put udala za svog supruga Đulijana Červinija Tanja Pujin, živi u Rimu ali ćesto posećuje Srbiju, pojavila se na koktelu sama, ali vidno raspoložena, Irena Atanasković voditeljka RTV PINK, Ljiljana Zivković Lili majstor za trajnu šminku, kao i mnoge druge ličnosti.

Bojana Matic je za ovu priliku vip gostima spremila vaučere za trening od trideset minuta na power plate-u, tako da sve sto su pojeli i popili mogu da uz pomoc treninga izgube unete kalorije. Uživali su u ispijanju koktela.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected]

Komentiraj

*