Hit: Dijana Janković kreira za Lady Gagu?

Pre nekoliko meseci pevačica i dizajnerka Dijana Janković Rokvić u Beču je upoznala planetarnu pop senzaciju Lady Gagu, koja će, ako je verovati pisanju domaće štampe, uskoro doputovati u Beograd.

Naime, Taylor Kinney, verenik 29-ogodišnje pevačice, u srpskoj prestonici snima horor film The Forest,  zbog čega domaći mediji pišu da će Gaga za koji dan posetiti Beograd.

Izgleda da će američku zvezdu u Beogradu dočekati Didi, koja ne krije oduševljenje time što će ponovo videti Gagu.

„Presrećna sam što ću te ponovo videti“, napisala je Didi na svom Facebooku uz fotografiju Lady Gage i nje.

Da li se planetarna pop senzacija najavila kao gost svojoj srpskoj koleginici u njenoj impozantnoj vili u centru Beograda, ili će se samo videti tokom Gaginog boravka u Beogradu, ostaje da vidimo u danima koji dolaze.

Podsećanja radi Didi je svojevremeno, kada su se Gaga i ona upoznale izjavila da je ostvarila kontakt sa njenim menadžerom iz Kanzasa.

„Pošto sam na sebi imala Versace haljinu, Gaga se oduševila i pohvalila moj stajling. Imala sam priliku da upoznam i njenog menadžera iz Kanzasa, uspeli smo da uspostavimo kontakt i rekla mi je da su otvoreni za saradnju u budućnosti, iako je Lady Gaga prebukirana“, rekla je tada Dijana.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*