Hit: Lady Gaga slušala Ivanu Selakov!

Pevačica Ivana Selakov je u sredu na splav kafani Uzbuna odrzala nastup i prvi put otpevala pesmu S.O.S za koju je spot snimila u Kini. Selakova je oduševila sve prisutne svojim nastupom a njen novi singl već svi znaju napamet.

selakov-8
Inače ovaj popularni splav posetila je i Lady Gaga koja je u pratnji svog dečka i obezbedjenja stigla oko 2 sata iza ponoći. Kad je videla da je splav pun, obezbedjenje je tražilo da se oni smeste u poseban deo splava „Uzbuna na spratu“ gde se inače i organizuju svadbe pa je tu Lady Gaga probala domacu rakiju a njen decko je pio viski.

Ostali su 10 minuta, a sve to vreme Ivana Selakov je pevala i nije ni znala da je baš na njenom nastupu svetska Diva koja trenutno boravi u našoj zemlji.

Ono što je takodje interesantno jeste da se na splavu u tom trenutku nalazili i novinari, ali zbog privatnosti Lady Gage niko nije smeo sem konobara da se popne na sprat ali kamere splava su uhvatile dolazak svetske zvezde.

Autor: Goran, Foto: Privatna arhiva

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected]

Komentiraj

*