Hitno operisana:Popularna pevačica operisana!

Da lepota zna da zaboli i da dobro treba da razmislite pre nego što uradite neki estetski zahvat na sebi, najbolje može posvedočiti jedna poznata pevačica koja se ovih dana susrela sa problemom koji su joj napravili silikonski implatanti u grudima. Reč je o pevačici Saneli Vujnović, koja je usled bolova u grudima, hitno upućena na novu operaciju.
Naime, lepa pevačica je osetila oštar bol u grudima, zbog čega je potražila lekarsku pomoć i saznala da joj problem i bol pravi opna koja se pojavila oko silikonskog implatanta.Kako su bolovi iz dana u dan bili sve intenzivniji, Sanelu su lekari uputili na hitnu hirušku intervenciju korekcije silikona.
Kako smo saznali, Sanela se sada, nekoliko dana posle operacije dobro oseća, što nam je i sama potvrdila.
„Tačno je da sam imala hirušku intervenciju i da sam morala uraditi korekciju silikona. Ja sam neko ko podržava estetske korekcije, ali bih sa ovim iskustvom posavetovala sve devojke koje razmišljaju o tome, da dobro razmisle i informišu se o svemu. Hvala Bogu, kod mene je prošlo sve dobro i sada su bolovi prošlost, ali je bol bio u tolikoj meri veliki, da sam morala otkazati neke zakazane nastupe, obzirom da nisam mogla raditi zbog bolova. Zato ću sasvim sigurno, sledeći put kada poželim uraditi nešto na sebi, dobro razmisliti o tome“ – priznaje Sanela.
Obzirom da je jedna od naših najlepših i najzgodnijih pevačica na estradi, mi ne znamo koji bi estetski zahvat Sanela mogla još uraditi, ali obzirom da je neko ko otvoreno priča o tome, ako i nađe nešto što bi mogla „popraviti“, verujemo da će i to iskustvo podeliti sa nama!
Autor: Goran, Foto: Facebook
Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*