Hju Hefner se opet ženi

Osnivač najpoznatijeg časopisa za muškarce Plejboj, Hju Hefner, odlučio je da se ponovo oženi u svojoj 85-toj godini života. Izabranica mu je Kristal Heris, jedna od „zečica“ koja je mlađa od njega za „tričavih“ 60 godina!

Interesantno je da je Hju objavio zaruke samo dan nakon zvaničnog razvoda od prethodne supruge u decembru prošle godine. Kako je termin venčanja već prilično blizu, pozivnice za izabranih 300 zvanica su već razdeljene, a celokupnu organizaciju ceremonije je preuzela mlađana Kristal.

Dodali smo malo ružičastih i tirkiznih ‘Svarovski’ kristala na pozivnice, koje su zaista lepe. Na venčanju planiramo da imamo cveće u tim bojama, tako da se sve savršeno uklapa„, izjavila je mlada starleta.

Interesantna je i kratka izjava mladoženje Hefnera koji ne štedi reči hvale za svoju prelepu izabranicu: „Zaista se međusobno dopunjujemo. Sjajno se provodimo zajedno, ona je divna i volim je„.

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*