Horor na Farmi: Gagi nasrnuo sekirom na Sašku Karan!

Gagi je potpuno izgubio kontrolu danas na imanju, pa je nakon nasrtanja na Sašku Karan, zbog koje je završio u izolaciji, pevačicu napao sekirom i gađao je letvom, zbog čega je izbačen sa imanja.

Farmeri su skočili da bi ih prekinuli, ali nisu u prvi mah uspeli. Dok je pokušavao da ih razdvoji, Sani je povredio ruku. Jedini ko je likovao bila je Ceca Jovanović.

“Ovo nije fizički kontakt, samo joj je čestitao rođendan”, rekla je Ceca koja je aludirala na napad Saške na nju. Saška je nastavila da nasrće na Gagija, sve dok nije došlo obezbeđenje i odvelo ga u izolaciju.

Kasnije u toku večeri na farmu je stiglo pismo u kome zadruga navodi pismo koje je šokiralo farmere:

“Farmeri, ovim vas obaveštavamo da je Gagi i toku noći sekirom razvaljivao vrata izolacije u kojoj je bila Saška Karan. Gađao je letvom. Zbog navedenog, Gagi će biti diskvalifikovan“. Sani je burno regaovao, dok su neke ukućanke padale u nesvest.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*