Horor nokti: Rada Manojlovic pokazala loš mainikir!

Rada Manojlović gostovala u jednoj TV emisiji gde je pokazala koliko su joj užasni nokti na rukama. Popularna Četerežanka poslednjih dana u haosu je oko promocije novih pesama u koje je uložila veliki trud, ali i dosta finansija.

Rada nokti (2)

Ona je prekjuče bila gošća emisije Exkluziv na TV Prva, gde je pričala o novim pesama, kao i o planovima za leto. Kamerman je jednog momenta sasvim slučajno zumirao Radine ruke dok je tipkala po telefonu, a onda su gledaoci mogli da vide pravi horor od noktiju.

Rada je na rukama imala nadograđene nokte kojima je odavno istekao rok trajanja, pa su veštaci skoro do pola nokta, a od pola njeni prirodni nokti. Iako je njena nadogradnja bila užasna, pevačica je bez blama nastavila da čačka po svome telefonu, svesna da je kamerman snima.

Nismo uspeli da saznamo da li je Rada zaboravila na manikira od silnih obaveza, ili je ovo novi modni krik, ali ne bi nas čudilo da njeni fanovi sutra iskopiraju nešto slično.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected]

Komentiraj

*