Humanitarna akcija, budite i vi nečiji Deda Mraz

U susret praznicima i novogodišnjim čarolijama koje su pred nama, udruženje „Pomoć deci“ potrudiće se da i naši najugroženiji, najmlađi sugrađani dočekaju Novu godinu kao svi njihovi vršnjaci.

Rayveselimo zimu
Sve do 12. januara, u Immo Outlet Centru organizovano je prikupljanje obuće, odeće, školskog pribora i igračaka za mališane koji će ovu zimu provesti u teškim uslovima. Pozivamo sve Beograđane da se uključe u našu novogodišnju akciju i pomognu nam da zajedno razveselimo ugrožene mališane.

Potrebno je da stvari budu očuvane i cele, kako bismo učinili da ova Nova godina i zima stvarno budu lepši svima, kaže Ljiljana Vasić, direktorka udruženja „Pomoć deci“. Potrepštine je moguće doneti tokom celog dana u IMMO Outlet Centar, gde od 22. do 28. decembra sve posetioce očekuje i slikanje sa Deda Mrazom, koji će biti njihov domaćin od 12 do 18h.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*