I prinčevi pod maskama za Novu u Beogradu!

Nakon što je u medije dospela vest da je za novogodišnji događaj „Širom zatvorenih očiju“ ceo treći sprat zakupio šeik iz Omana, uz najavu orgija i bahanalija, isti se obratio organizatorima događaja, koji su potom razjasnili pozadinu cele priče.

bal pod maskama
“Član kraljevske porodice, završio je internacionalne škole u Beogradu i Bostonu, a kako se radi o jubileju od završetka školovanja, svojim nekadašnjim kolegama predložio je okupljanje baš na novogodišnjoj žurki pod maskama. Za njih je zakupio jedan deo VIP-a, a među njegovim gostima naći će se i nekoliko prinčeva iz arapskih zemalja“ kaže naš sagovornik i podvlači da je u pitanju apsolutno lep događaj, i da nisu u pitanu nikakve orgije.

Beograd tokom novogodišnjih praznika očekuje više od 100.000 turista iz Evrope, ali i celog sveta, a upravo događaj „Širom zatvorenih očiju“ biće jedan od centara zabave u Beogradu u novogodisnjoj noći. Potsećanja radi, najveća haus žurka u prestonici, jubilarni deseti put održava se u samom centru Beograda, u ulici Masarikovoj broj 4, tačnije u zgradi bivšeg Kluza.

Autor:Goran, Foto:Privatna arhiva

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*