Iako je u Americi, ona je promovisala novi spot! (Video)

Estradni kolačić Milena Mitić poznatija kao Lady Bee, osvojila je mnoga srca svojim stasom i pesmama. U emisiji Amidzi show, kod Ognjena Amidzića u utorak veče premijerno je pušten spot koji je rađen u voditeljevoj produkciji.

maxresdefault (3)Spot za pesmu „Spavam Sama“ rađen je nadomak Beograda u zapuštenom dvorcu, a Milena priznaje da se osećala kao princeza jer je imala dobar tim ljudi iza sebe na kojima je bila sva priprema oko samog spota koji se čak dva dana snimao. Mlada pevačica živi na relaciji Amerika-Srbija, i zato kaže da će pokušati da bude malo drugačija i da duh Amerike donese kroz svoje spotove i pesme.

„Zadovoljna sam kako je sve ispalo, imala sam tremu kada su mi rekli da će biti okačeno juče na you tube kanalu G production, jer sam uložila mnogo truda i rada da to ispadne ovako, pa sam pozitivno uzbuđena dok ne čujem komentare publike. Moji bližnji su pohvalili moj rad što mi posebno znači i daje mi vetar u leđa“ – zaključuje Milena.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*