Igor i Uki najavili žestoku borbu na humanitarnoj utakmici!

Poznate ličnosti danas će na par sati izaći iz svojih svakodnevnih obaveza i odigrati prvi “Kadet Celebrity Cup”, takmičenje u kojem se igra za zlato, ali je ipak najveća pobeda skupiti što veću svotu novca za ugrožene u poplavama.

Igor Curcic

Program će biti sastavljen od dva polufinalna meča i finala, kao i takmičenju u preciznosti za poznate dame. U prvom polufinalu će snage odmeriti “Sivi” i “Plavi”, dok će u drugom polufinalnom meču snage odmeriti igrači “Teget” tima i “Crveni”. Najveća prašinu podigli su TV voditelj Igor Ćurčić i kaskader Uroš Ćertić. Jedan drugom su najavili žestoku borbu, jer će igrati za različite boje. Kako su obojica poznati kao veoma neizvesni i zabavni, ostaje nam da vidim šta će nam to prirediti. Pored njih od javnih ličnosti zaigraće još i Amadeusovci, Zoran Kesić, Ognjen Kajganić, Ljuba Bulajić, Filip Mitrović i mnogi drugi.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected]

Komentiraj

*