Igor X imao incident pre ulaska u Parove!

Dva dana pre ulaska u rijaliti Parovi Igor je sa najboljim drugom Vladom šetao Bulevarom i dokupljivao još neke sitnice koje su mu bile potrebne za boravak u tom šou programu.

Igor X Kostic

Nekoliko metara ispred Igora i njegovog druga, momak nižegrasta, mršav, je maltretirao svoju ženu. Momak je u jednom trenutku ošamario ženu i krenuo da je cima za ruku.

U tom trenutku Igor je stao između njih dvoje. Momak je pevaču rekao da se ne meša, grubo ga odgurnuo i krenuo da ga udari. Igor se izmakao i tako izbegao udarac nasilnika.

Potom je pevač u bradu udario siledžiju, koji je odmah pao na pločnik, na očigled brojnih prolaznika. Kada je momak pao na pod, Igorov drug Vlada je pevača uhvatio za ruku i ubedio da odu do kola, kako bi sprečio Kostića da prebije nasilnika.

Svedoci ovog događaja kažu da je Vlada neprekidno vikao: „Pusti budalu, idemo, ne treba ti policija na vratu zbog kretena.“

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*