Ilma Karahmet napustila X faktor

U sinoćnem poslednjem lajvu “X faktora“ u duelu su se našli Ilma Karahmet i Maid Hećimović. Nakon duela Željko Joksimović, Emina Jahović i Kristina Kovač glasali su da Ilma napusti takmičenje.

Ilma Karahmet

“Moram da kažem da sam iznenađen glasanjem publike, šta je tu je. Ilma siguran sam da najbolje pevaš od svih takmičara u „X Faktor“-u, ali sam siguran da je ovo Maidovih pet minuta, Ilma ide kući“, kazao je Željko Joksimović.

Kiki Lesendrić glasao je da Maid napusti takmičenje. “Kao što kaže i Željko, potpuno sam iznenađen, glasam da Maid ide kući iz jednog razloga, Ilma je prva koja je „X Faktor“-u dala upravo to“.

Emina Jahović je bila iznenađena da su baš Ilma i Maid ostali u duelu. “Jednako su dobri, ja znam šta znači imati 30 godina i nemati svoju pesmu. Ilma ti si vunderkid, ali ispred tebe je ogromno vreme i ovo tebi ništa ne znači, ali Maidu bi ovo bio možda i poslednji voz! Ilma ide kući!“- rekla je Emina.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*