Incident: JK počupana na nastupu! (Video)

Jelena Karleuša doživela je neprijatnost na jednom od nastupa kada ju je osoba iz publike počupala za kosu. Diva je u poslednje vreme imala veliki broj nastupa širom žemlje i regiona, ali i evrope.

JK

Na jednom od velikih nastupa koji je imala u diskoteci doživela je neprijatnost od koje strahuju sve njene koleginice. Dok je Karleuša izvodila zahtevan performans uz pesmu “Ide maca oko tebe“ neko iz publike je iskoristio priliku i pošteno je povukao za pletenicu koja je išla do pola dupeta.

„Karleuša je uspela da iščupa svoju kosu iz ruke nepristojnog gosta diskoteke. Obezbeđenje je istog momemnta reagovalo i sredilo neprijatnu situaciju“ – kaže izvor koji se našao na licu mesta.

„Još jednom, i ja prekidam“ – rekla je uzrujana Jelena dečku iz obezbeđenja. Na snimku se može videti koliko je pevačicinin umetak ostao čupav posle incidenta.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*