Indira Aradinović Indi

Indira Aradinović Indi je pevačica i estradna umetnica čiju su karijeru sve vreme pratile velike promene izgleda. Iako se bavi pevanjem, priznaje kako je i gluma njena ljubav, a nekoliko puta je izjavljivala kako smatra da je jako talentovana za glumu. Veliku popularnost je stekla već nakon prvog albuma.

Obrazovanje

Indira je volela bežati sa časova i u obližnjem kafiću ispijati kave, ali kaže da je uprkos tome bila dobar učenik. Bez obzira na nedisciplinu, bila je miljenica profesora jer je uvek održavala obećanje da će sve naučiti za sledeći čas.

Privatni život

Rođena je 4.7.1986. godine u Beogradu. Starija je sestra pevačice Edite Aradinović, a njihovi ujaci su Đole i Gagi Đogani. Indira je odrastala na Karaburmi, iako je sazrela pre svoje generacije i morala brzo odrasti, detinjstvo joj je ipak ostalo u lepom sećanju.

Kad je njena majka Florija 2004. godine odlučila da se razvede od njenog oca Ise, Indira je sa sestrom i pokojnim bratom ostala živeti s ocem koji je bio alkoholičar.

U medijima se 2011. godine pojavila informacija kako je Indi tri meseca bila u braku s 29 godina starijim kolegom Šerifom Konjevićem. Ona je za jedan srpski magazin potvrdila tu informaciju, dok ju je Šerif demantovao i rekao kako mu se pokušava osvetiti jer je prekinuo svaku saradnju s njom.

Posao

Indirino prvo pojavljivanje u javnosti je bilo na audiciji za Zvezde Granda 2003. godine, ali nije ostvarila zapažene rezultate. Pre toga je s bratom od tetke Bakijem B3 snimila duet „Ljubav za ljubav“, ali ljudi je se slabije sećaju iz tog perioda jer se predstavljala svojim pravim imenom i drugačije je izgledala.

2006. godine je za Grand produkciju objavila svoj prvi album pod nazivom „Indi“. Na albumu se našlo 10 pesama od kojih su se posebno izdvojile „Relativno“, „Pipni mi ruke“, „Na rate“ i „Bela haljina“. Tekstove pesama su napisali Marina Tucaković i Saša Milošević.

Album se u to vreme pokazao kao pravi pogodak, a iste godine je s pesmom „Bato bre“ nastupila na prvom Grandovom festivalu i snimila duet s Bojanom Bjelićem „Ekspresno“.

2010. godine je učestvovala u realiti šou „Farma“, a nakon prigovara koje je imala na pravila koji su vladali na imanju u Barajevu i odbijanja da izvrši naredbe, producenti su joj zapretili da će biti diskvalifikovana iz daljnjeg takmičenja. Kad je shvatila da će u tom slučaju izgubiti honorar i morati platiti odštetu, Indi se smirila i obećala da će poštovati pravila. Kasnije je opet odbila prenoćiti u prostoriji za izolaciju pa su je organizatori izbacili i podneli tužbu protiv nje zbog pravila koja je prekršila.

Nakon izbacivanja s „Farme“, Indi je bila zabranjena na Pink televiziji i u Grand produkciji. Kasnije se pokajala zbog ulaska na „Farmu“ i nazvala to brzopletom odlukom jer je u tom trenu bila slaba i neodlučna.

2012. godine je objavljen njen drugi album pod nazivom „Indija“, a na njemu se našlo deset novih pesama: „Gledaš me, a vidiš nju“, Indija“, „Greh“, „Takve k’o ti“, „Očajna“, „Beli oblak“, „Svi mi kažu preboli“, „Ja sam takva“, „Aj li li“ i „Mašala“.

2016. godine je snimila spot za novu pesmu „Bezobrazno lep“, za koju je muziku i aranžman uradio Damir Handanović, a tekst napisao Dragan Brajović Braja.

2017. godine je izdala novi singl pa je u skladu njim promenila i svoj nastup i stil koji je mnoge podsetio na Kim Kardashian. Tom prilikom je izjavila da smatra kako je ona ljepša od Kim, ali da joj je drago da iskopira njen stil. Singl pod nazivom „Čka kosmička“ je iznenadio javnost, a ništa manje iznenađeni nisu bili ni nakon objave provokativnog spota za spomenutu pesmu.

Najveća dostignuća

Atraktivnoj Indi nije dugo trebalo da postane popularna, a publiku je osvojila pesmama „Na rate“, „Bela haljina“, „Bato bre“ i duetom „Ekspresno“ s Bojanom Bjelićem.

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*