Indira Radić: Novac je opasan porok!

Indira Radić omiljena je među kolegama i koleginicama, za nju svi imaju reči hvale, možda baš zbog njene skromnosti. Pevačica za sebe kaže da nije bahata i da živi jedan normalan život. Novac koristi da obraduje sebe i druge, ali nikako nije njegov rob.

– Vrlo sam skromna i nemam velike prohteve u životu. Smatram da se treba boriti, jer ništa neće da vam padne sa neba. Čovek ne sme biti proklet niti rob novca. Upoznala sam mnogo ljudi koji su podglegli moći novca i postali njegova žrtva. Novac je jedan veliki porok. Lepo je imati ga i koristiti ga da obradujete sebe i ljude oko sebe – mišljenje je ove folk zvezde.

 

Indira je poslednjih dana u velikom haosu. Pored toga što promoviše dva nova singla, ona završava i best off izdanje. Trenutno je u fazi odabira pesama, kao i osmišljavanja omota albuma. Kaže da ima odlične mlade ljude koji su prepuni ideja.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*