Indira Radić otkazala turneju u Australiji

Nigde ne idem bez partnera. I kada izađem, onda sam non stop sa njim u kontaktu. Meni treba muškarac koji me oslobađa. Muškarci koji su stariji, oni umeju da dave. Folk zvezda otkazala je turneju jer vizu nisu dobili svi članovi njenog benda.

Indira Radić

Iako je bila spremna da krene put Australije gde je trebala da ima veliku turneju, na njenu, ali i na žalost svih onih koji su želeli da je vide, turneja se neće desiti.

„Poštovani, želim da se izvinim publici u Australiji. Turneja je odložena zato što nisu svi članovi mog benda dobili vizu. Želela sam da publika u Australiji vidi moj nastup onakakv kakav je i u Evropi, ali nažalost nisam u mogućnosti da im to pružim jer nemam svoj bend iza sebe.

Morala sam turneju da odložim jer ne želim da se predstavim na način koji je ispod mog nivoa, već da to bude vrhunskog kvaliteta. Hvala na razumevanju“, napisala je u saopštenju pevačica Indira Radić.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected]

Komentiraj

*