Indira Radić: Tresla sam se pred Brenom!

Saša Popović je čovek koji je Indiri Radić otvorio vrata estrade i pomogao joj da snimi čak dva albuma.  Kao veoma perspektivna i mlada pevačica, tadašnjeg Južnog vetra, Indira se zaputila u ZAM direkt na vrata Saše Popovića.

Indira Radic (4)

“Indiru sam upoznao 1993 godine, a saradnju smo ostvarili tri godine kasnije, tačnije 1996. Došla je u tadašnju produkciju ZAM. Na sebi je imala patike i farmerke, i rekla je “Ja para nemam, ako možete nešto da mi uradite, ako ne, ništa“. Tada je bio jul, a ja sam joj obećađo album u septembru. Kada se javila prvog septembra, ja nisam imao ništa od pesama za nju“ – kaže Saša Popović.

Indiru je prevario kako je sve pri kraju i da se javi za petnaestak dana. Potom je uradio ceo album, a pesme koj je kasnije snimila prva joj je otpevala Lepa Brena. „Došla sam kod Brene, a ona je pevala sve moje pesme. Ja sam ostala bez glasa. Nisam mogla da verujem šta se dešava. Patosirala sam se. Zamislite koja je čast da vam Brena peva sve pesme koje trebate da snimite“ – priča Indira puna impresija.

Saša Popović je tada Indiru spojio sa njenim Raletom Ratkovićem i Srki Bojem. Od tada i datira njena saradnja sa ovim dvojcem i pregršt hitova koje su napravili samo za nju. To je bila prekretnica Indirine karijere. Saša je tada za Indiru napravio još jedan album. Nakon toga njena karijera ide uzlaznom putanjom i počinje da niže samo hitove.

Autor: Goran, Foto: Zlatan Baltić

 

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected]

Komentiraj

*