Indy: Moja stvar je što sam se ugojila!

Glavna vest na portalima tokom jučerašnjeg dana bila je Indy koja je nabacila veliki višak kilograma. Ova lepu pevačicu to je prilično iziritiralo i evo kako ona odgovara svima onima koji se čude promenama na njenom telu.

“Dakle ja sad progovaram i lično kažem. Jesam opet nabacila kilažu, ali ne toliku kako oni opisuju da se moja publika šokirala. Naprotiv žurka je prošla u najboljoj atmosferi, aplauzima i nebrojenom puta slikanju sa ženskim i muškim delom publike. Hvala im što postoje što me toliko godina vole“.

“Dakle, celulit nemam, ali voljno radim na tome da skinem taj višak kilograma koji sam nabacila. Ali, onda novine neće da pišu o meni, jer onda moraju da pohvale, a to im ne ide od ruke. Dok meni odlično ide od ruke da se brzo dovedem u red i ugojim se ako ja to hoću“ – završava Indy.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected]

Komentiraj

*