Indy u ulozi domaćice

Indira Aradinović Indy pokazala je svim svojim fanovima koji je prate putem Facebooka kako ume da bude dobra domaćica. Lepa pevačica nikada se nije preterano hvalila svojim umećima kada su kućni poslovi u pitanju.

Indy kuca (1) (1)

Tek pre neki dan ona je uspela da iznenadi sve svoje obožavaoce kada je javno postavila fotografije na kojima se vidi kako sređuje svoju terasu.

Indy je odevena u dugu haljinu, cvetnog dezena, sa trakom na glavi uzele briska u ruke, i latila se posla. Kako je terasa velika, nije joj bilo nimalo lako da je celu prebriše. Podigla je male tepihe, a onda oribala pločice i sve baštenske elemente.

“Zašto bih se plašila kućnih poslova? Ja moram da kažem da čak i uživam u njima. Volim kada je sve pod konac i kada kuće blista. Nekada umem da uzmem da sređujem kuću u pola noći. Ništa mi ne pada teško“ – kaže lepa Indy.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected]

Komentiraj

*