Ines Jovanović – Zaštitno lice 32. Nivea BH Fashion Week Sarajevo

U organizaciji Udruženja manekena i modnih kreatora BiH i Beiersdorf d.o.o. održat će se „32. NIVEA BH FASHION WEEK SARAJEVO“ u Domu Oružanih snaga u periodu od  29.03.-31.03.2014 godine. Modni dizajner Svjetlana Prole nagovjestila je izgled svoje proljećne kampanje.

nivea bh fashion week sarajevo

Fotografija koja najavljuje 32. Nivea BH Fashion Week Sarajevo nagovještava da nam je modna dizajnerica Svjetlana Prole zajedno s fotografom Aleksandrom Arsenovićem i modelom Ines Jovanović, pripremila vizuelno drugačiju kampanju od prethodnih…

Zaštitno lice za 32. Nivea BH  Fashion Week Sarajevo je Ines Jovanović, model agencije Abc Models, koja ima sofisticirani izgled i nevjerovatnu karizmu. Ines je pozirala ispred objektiva Aleksandra Arsenovića na planini nedaleko od grada Banja Luka. Ovoga puta, kampanja je čini se vizualno ali i po kompletnoj atmosferi drugačija od prethodne i nagovještava izgled aktuelne kolekcije modne dizajnerice Svjetlane Prole za proljeće/ljeto 2014.

„Kompletan izgled prezentovan za kampanju 32. Nivea BH Fashion Week Sarajevo upravo opisuje moju kolekciju za predstojeću sezonu „proljeće/ljeto 2014″, koja će tad biti zvanično i predstavljena. Kolekcija akcentuje ženstven, sofisticiran i prirodan izgled žene koji se uklapa u  moje konceptualno viđenje mode“ – izjavila je Svjetlana Prole, modni dizajner.

Udruženi u zajedničkom cilju promocije estetike, mode i podrške mladima, Nivea BH Fashion Week Sarajevo je nezaobilazno mjesto za dizajnere i za sve one koji žive modu. Cilj projekta je u osiguranju kreativno-poslovnog razvoja i medijske promocije novih generacija mladih dizajnerskih kreativaca dok se afirmiranim kreatorima daje podrška u nastavku njihovog rada.

„Mnogo mi znači BH Fashion Week Sarajevo, kao i drugim mojim kolegicama. Fascinira me činjenica da su mnogobrojni dizajneri iz BiH, koji su se opredjelili za modni dizajn nastavili uporno i u kontinuitetu tradiciju modnog izražavanja, a da su upravo svoju PRVU reviju imali prije 17 godina, kada je Udruženje manekena i modnih kreatora BiH osnovano“ – izjavila je Ines Jovanović, zaštitno lice 32. Nivea BH Fashion Week Sarajevo.

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*