Irena Atanasković napravila rođendansku žurku!

Poznati si uživali na disko branču u restoranu Jimmy woo-u Voditeljka televizije ,,Pink“ emisije ,,City“ Irena Atanasković proslavila je rođendan u Jimmy woo-u.Ona je u društvu prijateljica glumice Dragane Mićalović, pevačice Dijane Jankovic i njenog supruga IT stručnjaka Danijela Rokvica, pevačice Sonje Kocić, Ljupke Stević.

U prelepom ambijentu restorana “Jimmy woo“ brojne poznate ličnosti uživale su u disko muzici di džeja Gorana Starčevića. Ukusni specijaliteti i penušava vina upotpunili su odličnu atmosferu nedeljnog ručka. Milan Gromilić u društvu supruge Katarine iskoristio je priliku da se opusti od obaveza koje ima u toku snimanja emisije ,,Tvoje lice zvući poznato“ za koju zajedno osmišljavaju zahtevne koreografije.

 

Marko Kon uprkos nedavnom boravku u bolnici uživao je u društvu voditeljke Maje Volk i bivšeg fudbalera Nenada Jestrovića i njegove devojke Mirjane Radmilović.

Autor: Goran, Foto: Privatna arhiva

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected]

Komentiraj

*