Irena Atanasković, niže uspehe sa emisijom City

Kreativna, vedra i puna stila Irena Atanasković, novinarka emisije CITY, dobila je na jubilarnoj dodeli nagrada Beogradski pobednik u Domu sindikata nagradu (statuu i diplomu) za novinara City na RTV Pink.

– Veoma sam srećna i drago mi je da sam dobila ovakvu vrstu priznanja. Isto tako mi je drago da je neko prepoznao moj rad i trud. Od početka bavljenja ovim poslom trudila sam se da pratim sve trendove i da dajem sve od sebe.
Ova nagrada mi daje vetar u leđa i dodatnu motivaciju da nastavim ovim tempom, još više i bolje da informišem publiku, kao i da istrajem u onome što zaista volim.
Nagradu za najgledaniji jutarnji program na televiziji Pink dobili su i Jovana i Srđan. Kakvi su za saradnju pošto je poznato da radiš sa njima u vezi sa muzičkim gostima?

 

– Divni ljudi, divni autori emisije. Svakom bih poželela da imaju pored sebe takve poslovne odnose kakve ja sa njima imam, znaju šta žele i znaju šta publika traži, profesionalci u svom poslu zato i traju godinama i najgledaniji – završava Irena.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*