Irena Žilić biografija

Muzički svet dobio je još jedno ime koje je pokazalo da ima talenat. Irena Žilić novo je ime na muzičkoj sceni, a koja je u kratko vreme uspela da se nametne svojim pesmama. Irena Žilić je devojka koja je krajem 2012. godine snimila svoj prvi abum pod nazivom „Daj of Innocence“. Za kratko vreme Irena je postala poznato ime na ovim prostorima.

irena žilić

Mnogi glazbeni kritičari su se složili kako je impresivno koliko se Irena brzo uspela dokazati na muzičkoj sceni, kada je od stidljive devojke postala kompozitor o kojem će se mnogo pričati. Ireni se proriče svetla budućnost, a mnogo je važno što je ona osoba koja se sluša, kako u svetiukritičara tako u svetu gledaoca.

Irena je brzo nakon što se pojavila na svetlima pozornice pokazala kako je usmerena na karijeru ne samo ovde nego i van granica. Za ovu poznatu kompozitoricu mnogi su puni hvale, a mnogi glazbeni saradnici su se složili kako se radi o nadi na koju se može računati. Irena je to dokazala kada je odlučila pokazati ono što može svima koje to zanima.

Irena je dosada dala mnogo intervjua, a na pitanje jednog obožavatelja koji ju je pitao kada je prvi puta uzela gitaru u ruke, odgvorila je kako je to bilo kada je imala samo 12 godina. U vreme dok još nije imala svoj album Irena je voljela da svira pesme od poznatih muzičara kao što su „The Cranberries“ i „Nirvana“.

Irena je poznata i po načinu na koji svira gitaru, a to je mešanje mnogo različitih stilova baš poput drugih poznatih muzičara poput Joni Mitchell. Od raznih muzičkih stilova koji postoje Irena se mnogo nadovezala na đez u kojem se najviše našla. Đez je obiležio njen način rada, a što će biti dalje to ostaje na Jeleni i na tome kakvu će imati inspiraciju.

Autor: Sanja, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*