Irina Radović biografija

Irina Radović je još jedna lepa srpska voditeljka koja gledaoce zabavlja raznim temama u svojim emisijama. Veliku karijeru TV voditeljke je započela na 3 kanalu RTS televizije, a posle toga je promenila kuću i nastavila da vodi druge emisije kao što je „Veliki brat“.

irina radović

Irina Radović rođena 2. maja 1976. godine u mestu Gornjem Milanovcu. Osnovnu i srednju školu je završila u Užicu, a još je u srednjoj školi je otkrila svoju veliku ljubav, a to je novinarstvo. Već je tada počela da radi na radiju, a u isto je vreme trenirala folklor i odbojku.

Posle srednje škole je diplomirala književnost i srpski jezik na Filološkom fakultetu u Beogradu. Irina je priznala kako je vreme studiranja u Beogradu bilo dinamično i kada je veći dio vremena provela ne samo u polaganju ispita nego i u brojnim selidbama.

Kako je voditeljsku karijeru počela na RTS televiziji, nije trebalo mnogo da je pozovu da se pridruži drugim televizijama. Osim „Velikog brata“ i drugih sličnih emisija koje je vodila i uređivala, Irina je počela da vodi emisiju „Žene“.

Irina je bila u braku sa Savom Radovićem voditeljem i bivšim takmičarem iz Velikog brata. Sa Savom ima ćerku Iskru, a pet godina posle razvoda od poznatog voditelja, rešila je da vrati svoje prezime Vukotić.

Autor: Sanja, Foto: Screenshot Youtube

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*