Iva Štrljić biografija

Iva Štrljić je ćerka glumca Milana Štrljića koja je prvu veću ulogu dobila u srpskoj telenoveli „Jelena“ gde je imala rolu sekretarice Tatjane Pantić. U svojoj je karijeri dosada imala mnogo uloga zahvaljujući kojima je postala poznata.

iva štrljić

Iva Štrljić je rođena 7. oktobra 1977. godine, a posle mnogo neuspešnih pokušaja da upiše glumu u Zagrebu, ova je mlada glumica rešila da upiše BK Univerzitet kod profesora Ivana Bekjareva.

Posle uloge u telenoveli „Jelena“, Iva je glumila u sreijama „Moj rođak sa sela“, „Ranjeni orao“ i „Bela lađa“. Pored toga šta je imala mnogo rola u serijama i filmovima, ove lepa glumica je neko vreme radila kao voditelj jutarnjeg programa na B92 televiziji.

Posle razvoda svojih roditelja Iva je rešila da živi da bratom i majkom u srcu Beograda. Glumica je priznala kako u njihovoj maloj zajednici svako ima pravo glasa, pa tako i njen deset godina mlađi brat Luka.

Iva s majkom i bratom živi u potkrovlju u samom središtu Beograda, kod prelepog prestoničkog šetališta. Trosoban stan se prostire na sve tri stane, a u koji je majka Slavica koja se u stan uselila pre dve decenije, rešila da ukrasi prelepim umetninama i slikama. Nekoliko godina nakon razvoda Ivin otac živi u Hrvatskoj, a Iva je priznala da ne bi mogla da živi nigde drugde osim u središtu grada.

Autor: Sanja, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*