Iva Štrljić: Nikada nisam opsovala

Iva Štrljić važi za jednu od atraktivnijih domaćih glumica iz mlađe garde. Ona svojom finoćom i svojim stavom prave dame prosto osvaja muškarce. Priseća se tinejdžerskih dana i kaže da ne pamti da se nekada potukla sa nekim.

iva štrljić

„Ne znam da li je krivac mama, genetika ili celokupno vaspitanje koje dolazi od mame i tate. Moji prijatelji se i danas čude što ja ne psujem. To nije namerno i ja nemam neku dodatnu koncetraciju vezano za to. To nemam u sebi, i zbog toga ne mogu da ispoljim. Stvarno ne psujem. Verovatno su se moji roditelji bavili da još kao mala budem takva – priznaje glumica.“

Ona nastavlja da radi na novim projektima, ali ne želi ništa da otkriva pre vremena. Kaže da vredno trenira, jer joj je fizički izgled jako važan. Plaši se zimskih dana i svega onoga što oni donose, pa i viška kilograma.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*