Ivan Gavrilović biografija

Ivan Gavrilović je srpski voditelj i pevač koji već sada ima bogatu karijeru sa nekoliko objavljenih albuma. Ovaj popularni pevač se smatra velikom zvezdom devedesetih kada je imao i najveće hitove. Venčan je sa Marinom, imaju dvoje dece, Iliju i Nikolu.

ivan gavrilović

Ivan Gavrilović je rođen 08. juna 1968. godine u Beogradu. Kao dete je prvo počeo da pokazuje ljubav prema fudbalu pa se kao mladić dokazao u tom sportu i neko je vreme trenirao za fudbalski klub Crvenu Zvezdu. Ljubav prema sportu je trajala samo neko vreme.

Nije trebalo mnogo nakon osnivanja pop grupe „Funky House Band“ koja je bila tada jedna od prvih pop grupa u Jugoslaviji da se odrekne fudbala i u potpunosti posveti muzici. Ivan se nije dugo zadržao u bendu nego je brzo krenuo sa solističkom karijerom. Grupa „Funky House Band“ bila je jedna od prvih dens grupa u Srbiji.

Prvi album je snimio 1994. godine, a na kojem se nalazila pesma „200 na sat“ koja je iste godine postala veliki hit. Sa tog albuma je imao još nekoliko hitova kao što su „Motori“ i „Došao sam da te želim“.

Ivan je imao mnogo hitova: „Priznaj mi“, „Nasmeši se“, „Tri godine“, „Zemlja neka se uvija“, „Ali zašto“, „Hoću s tobom da đuskam“, „Laži me nežno“…

Autor: Sanja, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*