Ivan Gavrilović izvređao suprugu

Da li zbog produžetka rijalitija, ili nezadovoljstva što nije uspeo da dobije veći honorar, Ivan Gavrilović polako gubi kompas u rijalitiju „Parovi“. Nervozan je, vređa sve više svoju ženu Marinu.
Naime, dok je sa Slađom pričao o negativnoj energiji, pridružila im se Marina, koja je nešto prokomentarisala, aIvan se iostog trenutka obrušio na nju uvredama.
– Šta bre ti hoćeš, budaletino jedna? Šta se stalno nešto mešaš? Nemoj bre stalno da me nerviraš!
Slađa ga je smirivala, i govorila Marini da su pričali o tome da neko može da ima negativnu energiju, a da bude pozitivan.
– On meni kaže da imam negativnu energiju,a pozitivna sam – rekla je Marina.
– Pa, imaš. Naravno da imaš. Samo me nešto nerviraš. Beži bre od mene. Marš! Skloni se!
– Ivane, slušaju te ljudi, smiri se – pokušala je da spusti loptu Marina.
– Ma, šta me briga. Hoćeš sada da izađem? Dece mi, izaći ću ako me budeš nervirala. Briga me i za pare, za sve. Onda ti dinara nećeš videti. Samo tako nastavi! Dosta mi je više tebe!
Marina je ustala i otišla, Slađa ga je opominjala, ali se Ivan nije zaustavljao. Kasnije, situacija se ponovila u spavaćoj sobi.
– Ivane, prsao si, ponašaj se nornmalno – rekla mu je Marina. – Mi treba da uzmemo pare i idemo na lečenje u Matarušku banju.
– Alo, bre, budaletino. Šta ti je. Podrži me ako hoćeš, ako nećeš, što si došla ovde. Šta si umislila, gledaju te kamere, pa se glupiraš. Dosta mi je tebe kod kuće, nećeš i ovde da me nerviraš.
– Ivane, sve se čuje – umirivala ga je Marina. – ja sam ti podrška, znaš,
– Ma, kakva si mi podrška! Spavaš dva metra od mene! Baš me podržavaš! Pa, šta ako se čuje. Stalno ti nešto imaš da komentarišeš! Teraj se u p..ku materinu!
Marina je sa Slađom pričala o tome kako Ivan brzo oprašta sve. Posvađa se sa nekim, pa posle kad ga on pozove, kaže: ma, u redu je, ljudi smo…
– Pa, šta ako praštam? – brecnuo se Ivan opet na Marinu.
– Ispadaš dvoličan – kaže Marina. – kažeš da te nervira Dragana, a onda sediš sa Ivanom i pričaš sa njima.
– Pa, nervira me, mala glupača. Ivana nije loša devojka, zašto da ne – odgovorio je Ivan. – Šta ti hoćeš? Hoćeš da ti kažem kako je ušla Dragana? Našao je Era kod Lipovačke šume i doveo je… O čemu bre ti pričaš?

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected]

Komentiraj

*