Ivan Gavrilović slagao da mu je Tina Ivanović starirala u spotu!

Ivan Garvrilović izrekao je laž na račun Tine Ivanović u jednoj od emisija na Grand TV.  Naime, voditeljka je greškom rekla kako je zapazila Tinu u njegovom spotu, a on je to samo potvrdio, ni ne trudeći se da je ispravi i kaže kako to nije Ivanovićeva.

Tina Ivanovic

“Gledam emisiju i ne verujem svojim ušima… Čovek mrtav hladan kaže da i ja učestvujem u ovom njegovom spotu zvani sprdnja. Htela bih javno da se obratim Ivanu Gavrilovicu, pošto znam da imamo ovde zajedničke prijatelje neko će mu već preneti. Moraćeš da dokažeš od kud ja u tvom spotu, nemoj da mene trpaš u ove pomije zvane spot i pesma. Ovo je sramota i neću više dozvoliti nikom kom padne na pamet da se sprda sa mojim imenom i ubacuje me u isti koš sa tamo nekom raspalom vašarskom spodobom. Muka mi je od pojedinih foliranata i licemera na estradi koji sebi daju što šta za pravo. Dokle bre ljudi, imate li vi malo mozga i ljudskosti u sebi“, bila je oštra Tina na svojoj Facebook stranici.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*