Ivan Marinković

Ivan Marinković je do 2007. godine bio nepoznat javnosti, a njegovo se ime počelo pojavljivati u medijima tek nakon venčanja s poznatom pevačicom Gocom Tržan. Nakon razvoda od pevačice je učestvovao u nekoliko rialiti serijala, a u jednom od njih je napravio dete jednoj od učesnica serijala.

Privatni život

Rođen je 2.5.1979. godine u Beogradu. Odrastao je u skladnoj porodici zajedno s nekoliko godina starijom sestrom Teodorom za koju kaže da je jedna od najvažnijih figura u njegovom životu.

Ivan je u vreme odrastanja, kao i mnogi njegovi vršnjaci s kojima se družio, postao zainteresovan za fudbal pa je osim učeći i družeći se s prijateljima, vreme provodio i trenirajući taj sport. Kaže da je njegov talenat za fudbal bio toliko veliki da je mogao da postane uspešan fudbaler, ali životni put ga je ipak odveo na neku drugu stranu.

2001. godine je prvi put sreo Gocu u jednom salonu i kao njen veliki fan joj je prišao i zatražio autogram. Za nju je on bio samo jedan od obožavatelja sve do ponovnog susreta u jednom kafiću 2006. godine. Ona je napravila prvi korak, došla do njegovog broja telefona i pozvala ga u bioskop. Sledeće godine su se venčali i dobili ćerku Lenu.

Ivan se nakon četiri godine braka odselio iz njihovog zajedničkog stana, a u avgustu 2011. godine je njihov brak i službeno okončan na ročištu u Prvom osnovnom sudu u Beogradu. Ivan je sam prisustvovao ročištu, dok je Goca s ćerkom bila na odmoru u Crnoj Gori.

Iako su se razveli sporazumno i dogovorili se da će ostati u dobrim odnosima zbog ćerke, dve godine nakon razvoda je došlo do njihovog prvog sukoba, nakon što je Goca Ivana prijavila policiji zbog pretećih poruka.

On je bivšu suprugu optuživao da ne želi skinuti hipoteku sa stana njegove majke pa se ona zbog toga teško razbolela, a kasnije i preminula. Takođe je tvrdio da ga je Goca navodno pokušala izbosti nožem kad ju je uhvatio u prevari. Bivši supružnici su se kasnije opet našli na sudu zbog neisplaćenih alimentacija.

U februaru 2014. godine je službeno započeo vezu s manekenkom Sarom Trajanović, koju je upoznao na „Farmi“, a već sledeći mesec je došao kraj njihovoj vezi. Ivan je potvrdio da je do prekida došlo zbog daljine jer je Sara zbog posla boravila u Istanbulu.

Ivan se 2016. godine našao pod istragom zbog krađe u supermarketu, u kojoj je učestvovao s još nekoliko prijatelja. Kasnije se otkrilo da im to nije bila prva krađa te da su i ranije dolazili i krali.

Posao

Ivan se pre braka s Gocom bavio ugostiteljstvom, ali taj posao je propao.

S obzirom da je u to vreme bio bez posla, Ivan se 2013. godine odlučio da učestvuje u „Farmi“. Izvor blizak njemu je otkrio za jedan portal da je on sam ponudio produkciji da se useli na imanje u Lisovićima na osnovu toga što je Gocin bivši muž pa se moglo očekivati da će otkriti mnoge tajne iz njihovog bračnog života.

Sam Ivan je izjavio da je razlog njegovog učestvovanja u „Farmi“ želja da javnosti dokaže da nije onakav kakvim su ga nakon razvoda od Goce predstavljali mediji, ali i da zaradi novac koji mu je bio potreban da majci Dragani plati lečenje od karcinoma pluća.

Njegov boravak na „Farmi“ je obilježila emotivna veza sa već spomenutom manekenkom Sarom Trajanović.

2015. godine se opet odlučio na učestvovanje u jednom rialiti programu, a ovaj put se radilo o emisiji „Parovi“, koja se emitovala na programu Happy televizije. Samo mesec dana nakon izlaska iz „Parova“ Ivan se odlučio na učestvovanje u i rialiti-u „Hotel Maldivi“.

2017. godine se opet odlučio na učestvovanje u „Parovima“, gde je započeo vezu s jednom od učesnica, Miljanom Kulić. Miljana je tokom trajanja „Parova“ ostala trudna s Ivanom, a tamo su se i verili, što Miljanin otac nije prihvatio dobro pa je izneo niz uvreda na Ivanov račun. Ivan je kasnije u razgovoru s nekima od učesnika priznao da ne vidi Miljanu kao svoju buduću suprugu i da ne može zamisliti život s njom izvan „Parova“.

Najveća dostignuća

Ivan je pre braka s Gocom Tržan bio anonimna osoba. Nakon njihovog venčanja, a kasnije i razvoda, njegovo ime se počelo pojavljivati u medijima.

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*