Ivana Elektra, dobila ulogu u seriji “Folk“

Ivana Elektra uskoro će imati prilike da se pokaže i kao glumica. Ona je nedavno od produceneta domaće serije “Folk“ koja se emituje na Prva TV dobila ponudu da se pojavi kao specijalna gošća.

Ova atraktivna plavuša nedavno se okitila nagradom Beogradski pobednik, koji joj je ovo po redu, ne zna ni sama. Pored toga, ona se okitila i ulogom u seriji “Folk“. Iako u svojim spotovima mahom glumi, njeno pojavljivanje u epizodi iziskivaće pravu glumu.
– Imam epizodnu ulogu u seriji. Voditelju Ježu trebam da sednem u krilo. Na dekolteu sam imala šiljke kako ukrase, pa sam mu rekla “Dosta si ti ubadao, sada ću ja tebe da ubodem“ – otkriva ivana.

 

Bez obzira što je njena uloga epizodna, ona je uverena da će biti zapažena. Pored toga što dobija nagrade, snima serije i nastupa, ona promoviše i remix singla “Apokalipsa“.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*