Ivana Kostić: Pevačica koja izaziva tahikardiju!

Atraktivna pevačica Ivana Kostić snimila je spot za novi singl „Tahikardija“. Dama koju domaća javnost zbog bujnih oblina često poredi sa čuvenom Kim Kardašijan, i ovog puta uradila je ekranizaciju pesme koja će mnoge ostaviti bez daha. Naime, zgodna plavuša pojavljuje se u nekoliko vrlo provokativnih izdanja, zbog čega je tokom snimanja kadrova na crnogorskom primorju izazvala pravu pometnju na plaži!
 Ivana 4
„Veoma sam zadovoljna pesmom „Tahikardija“, a ako je suditi prema prvim komentarima, mislim da imam pravi letnji hit. Inače, u pesmi i spotu gostuje Venecuelanac Jose Felix, momak koji je pesmu začinio latino zvukom“, objašnjava Ivana.
Jose Felix inače je velika zvezda u Venecueli, pa je Ivana već dobila pozive  za gostovanja u tamošnjim klubovima. Spot za pesmu „Tahikardija“ za kratko vreme zabeležio je veliki broj pregleda na Youtube-u. Razlog je svakako odličan ritam i zarazna melodija, ali nesumnjivo i Ivanina izvajana figura.
 

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected]

Komentiraj

*