Ivana Kukrić Biografija

Ivana Kukrić je rođena 1980. godine u Beogradu. Ona je model i ima visinu od 177cm, braon oči i braon kosu. Ivana živi u Americi, gde se bavi modelingom, a sestra joj je Ana Kukrić, takođe manekenka i model.

Ivana je poznata svetska manekenka i učestvovala je u mnogim revijama. Trenutno se više posvetila poslu modela i snimanju reklama jer joj je to manje naporno, a i više joj se dopada taj način rada. Uradila je reklamu za Sony playstation, slikala se za muški magazin FHM i uradila editorijal za donji veš marke C&A. Za američko izdanje časopisa Maxim takođe je uradila fotografije. Slike na kojima je model smatra umetnošću i u njima ne vidi ništa vulgarno.

Čuvenoj glumici Halle Berry kada je glumila u jednoj reklami za maskaru Revlon “pozajmila” je oči. Ivana snima reklame na egzotičnim turističkim destinacijama širom sveta i mnogo putuje. Često to ume da bude i iscrpljujuće, ali se maksimalno trudi zbog ljubavi prema poslu. Smatra da je u LA mnogo opuštenije živi nego u Njujorku ili Majamiju, tako da ima vremena da se posveti i svojim hobijima: džogiranju, odbojci, tenisu, ronjenju. Planira da nauči da vozi brod. Ostatak slobodnog vremena voli da provodi u kuhinji jer joj dobro ide pravljenje poslastica, pa se trudi da nauči što više.

Ivana Kukrić

Ivana Kukrić

Izvor i foto: WP, tracevi-magazin.com

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*