Ivana Šašić: Dejan Petrović je nadmašio Seve u Guči!

Ivana Šašić nastupila je tokom muzičke manifestacije Guča zajedno sa svojim kolegom Erom Ojdanićem i zajedno su napravili haos. Pevačica je pohvalila orkestar Dejana Petrovića, dok za Severinu i nema reči hvale.

Ivana Sasic

„Radila sam 10-og i 14-og sa Erom Ojdanićem u Guči. Bili smo prepuni i narod voli muziku koju pevamo. a to je narodna, naša i na mestu gde treba da se čuju te iste pesme. Volim svoju zemlju i običaje, poštujem tudje. Poštujem sve nacionalnosti i karijere, ali iskreno Severini mesto nije bilo u Guči niti će biti. Sinoć sam i sama bila na konceru Dejana Petrovića i oduševljena sam. Napunila sam uši i dušu savršenom svirkom i zvucima trube. To treba da se čuje u Guči i naša narodna muzika. Dodaću da je Ceca imala odličan koncert i kao našoj najvećoj zvezdi stoji i Guča i Ušće i Marakana. Dejan Petrović je imao više posetilaca na koncertu nego Severina. To ja potpisujem“ – kaže Ivana Šašić.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*