Ivana Selakov proslavila rođendan sa Jelenom Janković!

Ivana Selakov pre nekoliko dana proslavila je svoj 35 rođendan, ali radno, na prestoničkom splavu “Hill“. Ipak, pevačicu su iznenadili prijatelji koji su je u ponoć sačekali sa kolačima i svećicama.

Iako je želela da rođendan proslavi zajedno sa svojim verenikom Peđom u intimnoj atmosferi, potrefilo se da je na dan rođendana morala da radi. Nije bilo toliko strašno jer su sa njom bili njeni najbliži prijatelji, pa se nastup pretvorio u veliku žurku. Ivanu je došla da sluša i proslavljena teniserka Jelena Janković. Ona je zajedno sa svojim drugaricama đuskala i veselila se, a kasnije su do nje došli i slavljenicini kolači koje nije mogla da odbije.

 

– U ponoć sam poželela da godine sada idu unazada. Svoj rođendan sam započela ovde na splavu, a onda za moju dušu ide koncert Olivera Dragojevića. Idem sa prijateljima, prvi put ću ga slušati – rekla je Ivana.

Autor: Goran, Foto: Screenshot/ Exkluziv

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*