Ivana Stamenković Sindi biografija

 

Rođena: 5.07.1979.
Horoskopski znak: Rak
Mesto rođenja: Beograd
Zanimanje: Model

Zanimljiva činjenica: Najveća ljubav joj je dizajn, u kući će nositi svoje kreacije, a planira i da se vrati na muzičku scenu.

Kratka biografija: Sa samo 16 godina je na kastingu odabrana za grupu Models, koja je u to vreme bila najpopularnija ženska grupa. Njihovi hitovi se slušaju i danas. Do tada se bavila modelingom radila je manje revije i spotove. Bila ju u Bajaginom spotu, spotu popularnog repera Grua za pesmu “Biću tu”, spotu naše najpopularne pevačice Cece “Neodoljiv neumoljiv”, u spotu grupe Divlji Kesten za pesmu “Ko će suze da ti briše”. Nastupale su u svim zemljama regiona. Taj period života pamti kao odlično zezanje, ali su joj pritisci medija smetali. Uvek kaže sta misli, ne zna da li to da uvrsti u manu ili vrlinu, temperamentna je, ali pre svega uvek nasmejana. Prijatelji joj mnogo znače i sa njima se najbolje opušta. Najvažnija osoba u životu joj je ćerka, a najveća briga da je izvede na pravi put.

Za sebe kaže da je prgava, odana, dobronamerna, kreativna, zabavna, esteta i jako tvrdoglava.

U kuću ulazim: “Zbog novca.”

Moj moto je: Nikad ne reci nikad

 


 

 

Izvor: Novosti, Foto: Blic.rs

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected]

Komentiraj

*