Izgledajte kao Carrie Underwood

Carrie Underwood je poznata pevačica prelepog izgleda i glasa koja je popularnost stekla nakon 4. sezone poznatog šoa Američkog  Idola. Radi se o pevačici kantri muzike koja brzo nakon što je počela da peva, dobila fanove širom sveta.

carrie underwood

Carrie je od tada postala naprodavaniji muzičar, dobitnik šest Gremi nagrada, šesnaest Billboard Music Avards, American Music Avards. Mnogo je puta bila nominovana za Zlatni globus za najbolju originalnu pesmu te dva puta pobednik Akademije kantri muzike za zabavljača godine. Godine 2009. primljena je u Oklahoma Music Hall of Fame.

Želite li da izgledate kao Carrie Underwood? To uopšte nije problem, a potrebno vam je malo vremena i dobre volje. Možete da primetite kako se Carrie na svim poznatim događajima pojavljuje našminkana sa svetlim bojama kako senke za oči tako i karminom.

Izgledajte kao Carrie Underwood i osećajte se lepo i posebno. Pre nego se krenete šminkati proverite imati li sve potrebno. Kada ste završili sada možete da počnete.

Šminkanje započnite sa BB kremom, a ne zaboravite male nedostatke prekriti korektorom. Pazite da se odabrali kremu koja se slaže sa vašom prirodnom bojom kože.

Posle korektora i BB kreme, vreme je za senku tamne i bež boje. Pokrijte celi donji deo oka i gornji, a posebnu pažnju posvetite unutarnjoj ivici oka. Pored ovih boja nećete pogrešiti ako odaberete drugu svetlu boju za koju smatrate kako će mnogo bolje da vam pristaje.

Sada je vreme za ajliner. Uzmite ajliner i izvucite debelu liniju. Neka linija u unutarnjoj ivici oka bude tanja, a pred kraj deblja i neka zvršava u obliku špica. Na trepavice stavite maskaru, a obraze istaknite rumenilom nežne boje kajsije.

Završili ste sa šminkanjem i sada možete krenuti da radite frizuru. Ne morate da se živcirate i ljutite jer vam frizer zaista nije potreban. Ako želite imati lagane loknice onda slobodno uzmite viklere i stavite ih na kosu.

Želite li da vam frizura stoji celo vreme, uzmite malo laka za kosu i posprejajte. Vaša će frizura biti prelepa, a vi ćete da se osećate kao da ste na vrhu sveta.

Autor: Sanja, Foto: Shutterstock

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*