Izgledajte kao Nicole Kidman

Ah Nicole je tako lepa i uprkos godinama koje ima, ova glumica i dalje ostavlja sve prisutne bez reči i daha. Poput svih ostalih glumica i pevačica Nicole se uvek trudi da izgleda što bolje može. Malo viklera za kosu, lepog karmina i spremni ste da budete posebni.

nicole kidman

Svaki put kada se odlučite našminkati, a želite da izgledate kao ova lepa glumica, pazite da ne preterate. Nicole Kidman se na svakom poznatom događaju pojavi kao lepotica koja zna kako da istakne svoju lepotu. Kod nje vredi pravilo kako je manje uvek više i kako nema potrebe za preterivanjem.

Šminkanje započnite s podlogom ili puderom. Pazite da odaberete boju pudera koja će da odgovara vašoj bojoj kože. Nije dobro da izgledate poput klovna koji je pre nekoliko dana pobegao iz cirkusa.

Pošto ste stavili puder koji se savršeno uklapa sa vašim licem vreme je da odaberete pravu sjenu za oči. Ona bi morala da bude u nekoj svetlijoj nijansi kao što to radi Nicole Kidman. Odaberite svetlu sjenu u plavoj boji ili u srebrnoj boji.

Ne zaboravite na maskaru koja isto može biti svetle boje, a ako se odlučite za svetlu sjenu u plavoj ili drugoj sličnoj nijansi, odaberite maskaru slične boje. Ako želite da postignete kontrast, jer imate plavu boju kose, nećete pogrešiti ako se odlučite za ove boje.

Istaknite oči i ajlinerom u raznim bojama. Ajliner može da bude crne ili neke druge tamne boje, jer će tako vaše oči doći u prvi plan. Ne zaboravite na rumenilo u boji kajsije i na crveni ili nežno rozi karmin. Našminkajte se jednostavno.

Posle svega vreme je za lepu frizuru. Primetili ste kako Nicole voli pustiti kosu, a ponekad ju voli podignuti. Ako nemate ideja uvek se možete odlučiti za traku ili rajf te ravnu kosu.

Autor: Sanja, Foto: Shutterstock

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected]

Komentiraj

*