Izgledajte kao Rosie Huntington-Whiteley

Rosie Huntington-Whiteley je prelepa manekenka koja je imala i jednu rolu u poznatom blockbusteru „Transformersi“ gdje je glumila zajedno sa mladom nadom Holivuda Shiom LaBeouf. Rosie je još jedan supermodel prelepog izgleda koja ima obožavaoce širom sveta.

rosie huntington whiteley

Gde god se pojavi izgleda lepo i magično, a u poslednje vreme njen zaštitni znak je duga zalizana kosa koju uvek namešta iza uva. Rosie je započela novi beauty trend koji je i seksepilan, a svemu je doprineo ruž u crvenoj boji.

Želite li da izgledate kao Rosie Huntington-Whiteley? To uopšte nije problem, jer možete i sami da složite frizuru kakvu Rosie voli nositi i našminkati se baš kao i ova lepa i popularna manekenka.

Šminkanje počnite tako što ćete prvo da stavite puder. Boja pudera mora da bude što sličnija vašoj boji kože, jer ako bude pre tamna ili svetla to neće dobro da izgleda, jer ćete ličiti na klovna koji je pobegao sa neke cirkuske žurke.

Pre nego što stavite puder morate staviti kremu koja će da zaštiti vašu kožu od vanjskih utecaja i od samog pudera koji može da začepi pore na licu. Posle pudera sledi sjenka za oči, rumenilo i karmin.

Sjenka za oči može da bude u svetlim bojama, a nećete da pogrešite ako odaberete nekoliko različitih nijansi toplih boja kao što je braun ili možda boja kajsije. Tako radi i Rosie koja uvek ide na prirodan izgled. Ona ne želi imati tamne boje, nego samo svetle koje će još više da istaknu lepotu njenih očiju.

Posle očiju vreme je da stavite rumenilo, a nećete da pogrešite ako odaberete nežno rozu boju ili boju kajsije. I sada je napokon vreme za vaše usne. Ulepšajte ih karminom crvene boje ili u ružičastoj boji. Spremni ste za izlazak.

Autor: Sanja, Foto: Shutterstock

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*