J.Lo i Casper navodno raskinuli

U zadnje vreme puno se govori o navodnom raskidu između poznate pevačice J.Lo i 18 godina mlađeg dečka Caspera Smarta. Razlog najnovijim nagađanjima oko raskida poznatog para je što J.Lo i Casper Smart već mesec dana nisu fotografisani zajedno. A pored toga izvor blizak pevačici izjavio je kako je između nje i Caspera nestalo hemije.

jennifer lopez

Prema izjavama bliskog drugara Jennifer stoji kako poznata pevačica ne želi da govori o vezi sa Casperom, ali da je svesna kako u posljednje vreme veza ne funkcioniše kao pre i kako ona nije zauvek. J.Lo je navodno već nekoliko puta pokušala da raskine vezu.

Sve je započelo tekom snimanja filma u Njujorku. J.Lo je navodno dok se nisu snimale njene scene skrivala u svojoj kamp prikolici, jela sladoled i izgledala veoma umorno. Casper je u to vreme objavljivao slike kampovanja na Instagramu, gde je bio sam. Što će se dalje desiti, nije poznato. Ostaje samo da čekamo.

Autor: Sanja, Foto: Shutterstock

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*