Jadranka o koleginici Jeci: Danima sam pod stresom. Gasim fejsbuk!

Jadranka Barjaktarović bila je prijateljica sa Jecom Krsmanović, ona i njen suprug radili su joj pesmu za Grandov festival.

Jeca Jadranaka (12)

„Jecu i Zorana sam upoznala pre nekoliko godina kada sam snimala pesmu “Dupla sa čemerom“ za Grand festival. O mom utisku koji sam tada stekla o njima, mogu da kažem sve najlepše. Nisu se odvajali. Bili su jako bliski, dobri domaćini. Ćerkica im je tada bila mala. Moram da kažem da je to samo moje mišljenje na osnovu onoga što sam ja videla. Ja ne mogu da tvrdim šta je bilo privatno. Jecu sam poslednji put videla na Grandu pre 6. meseci“

„Bila je odlično rasoložena. Vesela i nasmejana. On ju je tada čekao. Karijera joj se super krenula. Pesme je snimala. Nikada joj nije pravio problem ako se duže zadržala. Krivac se mora naći. Ja sam pod strestom danima. Ljudi misle da imamo puno para, zato se i dešavaju ovkave stvari. Rešila sam da ugasim fejsbuk, jer me plaši sve što ta mreža donosi sa sobom“, kaže Jadranka.

Autor: Goran, Foto: Privatna arhiva

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*