Jami se podmladila

Jasna Milenković Jami svežija i mlađa neko ikada do sada. Da li je za ovu promenu zadužen estetski hirurg? Pitanje koje su postavljali svi oni koji su je juče gledali u emisiji kod Lee Kiš.

Jami

Ova folk zvezda dugo se nije pojavljivala u javnosti. Razlog tome je medijska pauza koju je napravila pred promociju novog singla “Problematična“. Ona se u javnosti nakon duže pauze pojavila među kolegama.

Malo ko je ostao ravnodušan na njen izgled i svežinu kojom je zračila. Odmah su usledila pitanja, ko je krivac što tako dobro izgleda, na šta se Jami samo zadovoljno smeškala. Bilo je i onih koji joj nisu poverovali, te su je odmah doveli u vezu sa estetskim hirurzima.

Jami se nije obazirala na komentare i poglede. Svesna da je privukla pažnju, kako izgledom tako i pesmom, zadovoljna je napustila snimanje i otišla na sastanak sa timom saradnika koji osmišljaju scenario za novi spot.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*