Jami uzvraća udarac: Vidiću, pljuni Cecu ako smeš!

Jasna Milenković Jami prozvala Sašu Vidića na Fejsbuku na račun frizure Cece Ražnatović. Sve je počelo pre dva meseca kada je plavokosa pevačica snimila svoj novi singl „Zabranjeno spavanje“ za koji je sama osmislila i novi imidž. Ona je tada plasirala potpuno novi trend na estradi, punđu sa pletenicom, i puštenom kosom sa strane.

Jamika

Iako je Jami tog momenta pobrala odlične kritike eminentnih frizera, modni kreator Saša Vidić prozvao ju je u jednom domaćem tabloidu na račun frizure. On je prvo žestoko napljuvao njenu odednu kombinaciju, ali je poseban akcenat bacio na Jaminu kosu, rekavši – „Jami, šta ti je to na glavi?“.

Samo dva meseca kasnije njegova bivša saradnica i velika prijateljica Ceca Ražnatović promovisala je svoj novi album u emisiji kod Ognjena Amidžića sa identičnom frizurom kao Jami, koju je Vidić napljuvao pre samo dva meseca.

Milenkovićeva je prekjuče na svoju Fejsbuk stranicu postavila fotografiju na kojoj se vide i ona i Ceca sa istom frizurom, samo ispod njene piše 25.05. kada je plasirala frizuru, a ispod Cecine 4.07. kada se ona pojavila sa ovom punđom.

Jami se zatim obratila Vidiću sa pitanjem:

„Dragi Saša Vidiću, na mojoj glavi je moja prelepa, zdrava kosa!!! A šta je na Cecinoj?!? ‪#‎lošakopija“ – napisala je folkerka sinoć na svojoj Fejsbuk stranici, aludirajući na to što je identičnu frizuru u njenom izadnju napljuvao, ali kada je Ceca ponela istu tu punđu, onda je tu nema prozivki niti zamerki.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*